Канцеларија за младе ГО Звездара организује нови бесплатни курс немачког језика у трајању од три месеца (два пута недељно). Број полазника је ограничен на 40, а пријавни формулар се може наћи на дну поста.

Конкурс је отворен до среде 22. октобра до 23:59 сати. Први час биће одржан у  петак              24. октобра у 19 сати у Скупштинској сали ГО Звездара, Булевар краља Александра 77, на првом спрату.

Критеријуми за пријем: 1. да кандидат има од 15 до 30 година 2. да има место пребивалишта на Звездари (уколико остане празних места биће примљени заинтересовани са других општина) 3. Prior in tempore, potior in iure-први у времену, први и у праву!

Пријава се врши само у електронској форми, а за више информација заинтересовани се могу обратити Канцеларији за младе ГО Звездара свим радним данима од 12 до 15 сати на број телефона 011/6759-533.

Присуство на часовима је обавезно, након три недоласка полазници губе право на наставак курса.

https://docs.google.com/forms/d/1-3uelvjdEpUpIatqUjkTs8Bxu2bNTYgv4zjjUUPVDQk/edit

This article has 1 comments

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>