images

 

Канцеларија за младе ГО Звездара организује нови бесплатан курс француског језика у трајању од три месеца (два пута недељно). Број полазника је ограничен на 80, а пријавни формулар се може наћи на дну вести. Конкурс је отворен до 02. фебруара до 23:59 сати.

Први час биће одржан у среду 3. фебруара у 19 сати у Скупштинској сали ГО Звездара, Булевар краља Александра 77, на првом спрату.

Критеријуми за пријем: 1. да кандидат има од 15 до 30 година 2. да има место пребивалишта на Звездари (уколико остане празних места биће примљени заинтересовани са других општина) 3. Prior in tempore, potior in iure-први у времену, први и у праву!

Пријава се врши само у електронској форми, а за више информација заинтересовани се могу обратити Канцеларији за младе ГО Звездара свим радним данима од 12 до 15 сати на email kzmzvezdara@zvezdara.org.rs Присуство на часовима је обавезно, након три недоласка полазници губе право на наставак курса.

https://docs.google.com/forms/d/1i74cqoqF8DlYWgxXqSmu9vRqifO9aUGHGbZMWATF78A/viewform

 

This article has 1 comments

  1. Vera Stancic Одговори

    Ako ima jos jedno mesto na francuskom jeziku za mene… ja nisam sa Zvezdare a nisam ni student ali francuski jezik veoma volim , ucila sam ga u gimnaziji, htela da studiram ali mi otac nije dozvolio…zato – ako ima jos jedno mesto…

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>