Канцеларија за младе ГО Звездара, у сарадњи са Националном службом за запошљавање, организује 17. и 18. новембра 2016. године дводневну обуку за незапослене „Пут до успешног предузетника“.

Циљ обуке је да се незапосленима олакша покретање сопственог посла кроз стицање неопходних знања и вештина и упознавање са начином конкурисања за бесповратна средства и повољне кредите.
Полазници обуке имаће прилику да се упознају са основама предузетништва, израдом бизнис плана, правним аспектима бизниса, пореским обавезама, али и са примерима из праксе кроз досадашња искуства предузетника.

Након завршене обуке „Пут до успешног предузетника“, полазницима се додељују сертификати о завршеној обуци који представљају један од услова за аплицирање за отворени конкурс за бесповратна средства која додељује НСЗ.

Пријаве су отворене до понедељка 14. новембра.

Сви заинтересовани могу се пријавити путем линка: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMOc3w3yuMPFca9_iWsSrnkp82OLhcP20y75jXWOCe_POxQA/viewform 

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>